Skilt – 15×20 – Drink Good Beer

69,00kr.

Giv udtryk for din egen personlige stil i indretningen, med dette super flotte emaljeskilt i smukt retro-design.
Skiltet giver, med de flotte farver og skarpe udtryk, en varme og humor til indretningen, hvad end det er i stuen derhjemme, på kontoret eller på værkstedet.

Skiltet er robust, grundet stålpladen og det let buede design. Derudover er udvalgte motiver på skiltet præget i metallet. Dette giver mere liv og dybde til billedet.

 

  • Materiale: Metal
  • Mål: 15 x 20 cm.

2 på lager

Specifikationer

Skiltene er i høj kvalitet og er fremstillet af en 0,5 mm. stålplade. Deres let buede design, sikrer stabilitet og større robusthed. Der er prægede motiver i stålpladen, der skaber dybe og mere levende billeder. Kanterne er rundede og der er forborede huller. Farverne er lavet i flere lag for kraftigere og skarpere billede og skiltet er lakeret i en holdbar lak.

Nostalgic-art Skilt - 15 x 20 cm.

Nostalgic-art er en tysk virksomhed der skaber produkter i skønne nostalgiske temaer. Retro og vintagelook er kendetegnet, i fin forening med praktisk brug til din hverdag.

Sortimentet indeholder metalskilte, dåser, krus, magneter og mange andre produkter, med forskellige motiver, af alt lige fra verdenskendte mærker til skønne karakterer og designs.

Yderligere information

Vægt0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skilt – 15×20 – Drink Good Beer”
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen