Skilt – 10×20 – Vip Exclusive

69,00kr.

Vil du også have humor, varme og personlighed med i din indretning derhjemme? Så er dette skilt perfekt til dig. Med det flotte retrolook og den matte overflade, passer skiltet ind i de fleste indretninger, og bidrager med et personligt præg.

Skiltet har ophængssnor så du nemt kan hænge det op på en lille krog eller lignende – du kan også vælge at fjerne snoren og hænge skiltet op i de forborede huller. 

Skiltet er robust og med prægninger i metalpladen, der passer med motivet. Dette giver dybde og et mere levende billede. 

  • Materiale: Metal
  • Mål: 10 x 20 cm.

2 på lager

Specifikationer

Skiltene er i høj kvalitet og er fremstillet af en 0,5 mm. stålplade. Deres let buede design, sikrer stabilitet og større robusthed. Der er prægede motiver i stålpladen, der skaber dybe og mere levende billeder. Kanterne er rundede, der er forborede huller og ophængssnor på skiltet. Farverne er lavet i flere lag for kraftigere og skarpere billede og skiltet er lakeret i en holdbar lak.

Nostalgic-art Skilt - 10 x 20 cm.

Nostalgic-art er en tysk virksomhed der skaber produkter i skønne nostalgiske temaer. Retro og vintagelook er kendetegnet, i fin forening med praktisk brug til din hverdag.

Sortimentet indeholder metalskilte, dåser, krus, magneter og mange andre produkter, med forskellige motiver, af alt lige fra verdenskendte mærker til skønne karakterer og designs.

Yderligere information

Vægt0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skilt – 10×20 – Vip Exclusive”
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen