Vægur

Viser 1–24 af 29 resultater

I alle hjem bør der være et vægur, så man altid kan se, hvad klokken er. Det er både smart, når man bare går derhjemme, men det er helt uundværligt at vide, hvad klokken er, når man skal ud af døren. Vægure har den praktiske funktion, at de viser, hvad klokken er, men derudover kan de også være yderst dekorative. Her på siden finder du et stort udvalg af retro vægure, som kan giver dit hjem karakter og personlighed.

Et vægur behøver langt fra at være kedeligt

Der er ingen regler for, hvordan et vægur skal se ud – så derfor kan man ligeså godt finde det, som passer ind i ens personlige indretning. Et vægur behøver langt fra at være kedeligt, hvorfor vi her hos Holst-Living.dk har samlet et udvalg af sjove, dekorative og spændende vægure med retro motiver.

Vægure fra Nostalgic Art

Alle vægurene her på siden er fra det tyske mærke Nostalgic Art, som laver dekorative nipsting til hjemmet med et retro udtryk. Du finder således et vægur med et Route 66 motiv, et vægur med John Deere samt diverse pinup-motiver såsom dette sjove Coffee O’clock, Coca Cola og så videre.

Leder du efter andre retro interiørdetaljer, som kan pynte hjemmet? Her på siden finder du også et stort udvalg af metalskilte i mange forskellige størrelser samt skilte med tekst og sjove citater.

Få 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen