Termometer

Hvorfor stoppe indretningen indendørs? Hvis du har mulighed for det, så er der ingen grund til at overse haven. Der findes flere retro og vintage interiørdele, som kan pifte den ydre del af huset lidt op, og her på siden finder du én af dem. Disse dekorative termometre kan både pynte og fortælle dig, hvor varmt (eller koldt) der er udenfor.

Mål temperaturen med stil

Det er ingen hemmelighed, at vi danskere er noget nær besatte af vejret. Landet ligger nemlig sådan, at vi både elsker at være klædt på i forhold til vejret, og så gør det selvfølgelig også noget for humøret. Vil du også gerne selv kunne læse temperaturen lige netop der, hvor du bor? Så bør du se nærmere på det store udvalg af dekorative vintage termometre, som du finder her på siden. Termometrene på Nostalgic Art findes med mange forskellige retro-motiver, som pynter. På den måde kan du måle temperaturen med stil!

Gør dit hjem personligt med et vintage termometer

Hvem gider at have et hjem, som ligner alle andres? Et hjem er et hjem, når man kan se, hvem der bor der. Du kan nemt sætte dit personlige præg på din indretning ved at indrette den med forskellige nipsting, som passer lige til den smag. Her på siden finder du et stort udvalg af termometre i vintage designs, som kan gøre din indretning personlig – både indendørs og udendørs. Termometrene findes med mange forskellige motiver, så du nemt finder det, som tiltaler dig. Du kan blandt andet se nærmere på Coca-Cola dinner bottle, BMW motorcykel eller den amerikansk-inspirerede Route 66 gas station.

Termometrene fra Nostalgic Art måler 28×6,5 cm.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen