Mintpastiller

Disse søde dåser med mintpastiller er ikke kun gode til dårlig ånde – de har også en dekorativ værdi. Hvad end du leder efter den ultimative accessorie eller noget, som kan friske ånden op, så finder du garanteret en dåse med mintpastiller her på siden, som falder i din smag.

Mange forskellige retro-designs

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige dåser med mintpastiller, og der findes designs for enhver – alle med et nostalgisk motiv, som leder tankerne tilbage i tiden. Leder du efter en dåse med mintpastiller med det helt rette vintage udtryk? Så er du kommet det rette sted! Du finder både dåser til traktor-entusiasten med John Deere motiv, til den motorcykelglade med Harley Davidson motiv samt en lang række andre dåser med motiver, som tiltaler både mænd og kvinder.

Du finder blandt andet en dåse med mintpastiller med det ikoniske “We can do it”-motiv.

Kør stilen og hold ånden god

Disse dåser er elskværdige nok i sig selv, men for at gennemføre udtrykket er de fyldt med mintpastiller, som holder ånden frisk. I hver pakke (størrelse L) er der cirka 90 sukkerfri pastiller. Pastillerne holder jo ikke for evigt, men når du har tygget dig igennem dem, kan du sagtens genbruge dåsen. Du kan fylde dåsen med nye pastiller, men du kan også bruge dåsen til sikkerhedsnåle, tegnestifter – eller hvad der lige falder dig ind. Dåsen måler 4x6x1,6, så du kan nemt opbevare småting deri.

De søde dåser med mintpastiller er fra det Tyske mærke Nostalgic Art, hvis produkter vi her hos Holst-living.dk er helt vilde med. Du kan finde en lang række af deres produkter her på siden, hvor vi blandt andet har vintage-inspirerede metalskilte, metaldåser, vægure og meget mere.

Få 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen