Metal skilte

Viser 49–72 af 459 resultater

Leder du efter noget, som kan pifte din indretning op?

Her på siden finder du et stort udvalg af retro metalskilte, som kan give din indretning et vintage-udtryk. Metalskilte er i løbet af de sidste år blevet meget moderne, og her hos Holst-living.dk er vi også vilde med retrostilen samt den nostalgi, som vores retro skilte emmer af.

 

Metalskilte med retro motiver til boligen

Metalskiltene på denne side er alle fra det tyske mærke Nostalgic Art, som er eksperter i at lave vintage-inspirerede interiør til boligen. De findes i et hav af forskellige designs, farver og motiver, og så er de den perfekte måde at give boligen liv og personlighed på. Hvad med dette Cocktail-time tequila sunrise skilt med et retro motiv og lækre, varme farver?

Hvis du leder efter andet retro til at pryde væggene, laver Nostalgic Art også vægure. Du finder her på Holst-living.dk også andre skilte med citater.

Se med bag om produktionen af de mange retro metalskilte

Stort udvalg af skilte i forskellige størrelser

I vores store udvalg finder du altså både de mindre metalskilte, som eksempelvis passer godt til køkkenet og badeværelset, mens du også finder de større skilte, som ville passe godt til blandt andet stue og gang.

Vi har her på siden skilte i mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde det, som passer ind i netop din indretning. Vi har skilte, der måler:

10 x 20 cm
15 x 20 cm
20 x 30 cm
30 x 40 cm
25 x 50 cm
40 x 60 cm
Dekorative postkort på 10 x 14 cm

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen