Magneter

Køleskabe er ikke det mest interessante i verden, men det findes der heldigvis råd for. Du kan vælge at pynte dit køleskab med diverse køleskabsmagneter, som tager dit køleskab fra 0 til 100. Her på siden finder du et stort udvalg af retro-inspirerede magneter med billeder.

Dekorer dit hjem med magneter

Magneterne med billeder er oplagte til køleskabet, men du kan bruge dem på alle metalplader. Du kan eksempelvis sætte magneterne fast på en opslagstavle af metal. På den måde kan du bruge magneterne til at hænge billeder, kvitteringer, dosmersedler eller huskesedler op.

Køb enkeltvis eller i sæt

Her på holst-living.dk fører vi mange forskellige magneter alle fra det tyske mærke Nostalgic Art, som er eksperter i dekorative retro-designs til indretningen.

Du kan købe magneterne enkeltvis, så du selv kan sammensætte dem lige, som du har lyst til. Magneterne måler 6×8 cm og findes med mange sjove og flotte motiver såsom denne Milka magnet. Sæt det sammen med dine andre køleskabsmagneter for et personligt udtryk.

Du kan også købe magneterne i et sæt af 9 styks, hvor hvert sæt er sammensat med et tema. Der findes blandt andet Hollywood med motiver af ikoniske stjerner som Marilyn Monroe.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen