Emalje krus

I denne kategori finder du de flotte og hårdføre emaljekrus i de skønneste retromotiver. Brug dem som din go-to kaffekop på arbejdet – de flotte motiver er både et statement og gør kruset let genkendeligt.

Hvad er et emaljekrus?

Emaljekrus er metalkopper belagt med emaljemaling. Grundet fremstillingsprocessen kan der være små ujævnheder i lakeringen og overfladen. Dette har dog ingen indflydelse på koppens holdbarhed og robusthed, men giver til gengæld et særegent udtryk.

Pas på dit emaljekrus

… og det vil tjene dig i MANGE år fremover! Emaljekrus er nemlig utroligt hårdføre og er derfor ideelle som brug på ture ud af huset – om det er fisketuren, campingturen, på legepladsen eller rundt om bålet er ligemeget, kruset kan holde til det meste.
At passe på dit emaljekrus er heldigvis meget enkelt. Vask det op i hånden og tør det godt efter så der ikke sidder vandrester i kanter og sprækker, der kan få metallet til at ruste. Derudover skal du aldrig putte koppen i mikrobølgeovnen, da det består af emaljeret metal – og som vi ved er metal i mikrobølgeoven ALDRIG en god idé.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen